http://forum.deck.pl/viewtopic.php?p=53007#53007
niektórzy temat znają, niektórzy nie, ponieważ dotyczy on akustyki to zapraszam do obserwacji bądź uczestnictwa w topicu.
pozdrawiam
[ Dodano: 2005-04-06, 21:15 ]
przed wypowiedzią moją
powinien być post który został usunięty....
Dla waszej wiadomości....
niektórzy temat znają, niektórzy nie, ponieważ dotyczy on akustyki to zapraszam do obserwacji bądź uczestnictwa w topicu.
pozdrawiam
[ Dodano: 2005-04-06, 21:15 ]
przed wypowiedzią moją
Odnośnie wymogów bezpieczeństwa obiecuję się poduczyć...
Może najpierw jakaś pokazówka cobry 4 w akcji...narobiłeś apetytu..była mowa swego czasu o tym...
powinien być post który został usunięty....
Odnośnie filmu - Tak wiem że są programy służące do symulacji akustyki pomieszczeń, ustawiania systemów głośnikowych(firmy produkujące takowe wypuszczają).
ad1. Po co robić identyczne skoro można taniej tylko obudowy i wykończenie inną technologią Efekt ten sam a pieniądze zaoszczędzone
Pozatym nikt nie wspominał że polaudio jest superoskie.
ad2. Bardzo inteligentne rozwiązanie...Masa alektroniki żeby nareperowac kiepska charakterystykę...
![]()
Porónywalny charakterystyką jeśli nie lepszy...napewno tańszy...
Albo np taki tosil tubowy również GDWT 9/100 FP - 8 Ohm
![]()
Reasumując..jezeli za 16 zł mozna zrobić tak hoojowy głośnik,a za 100zł juz taki to za 500dolarów nalezy się spodziewacdodatkowo bardzo liniowej charakterystyki a nie tylko wysokiego dbspl bo to nie o to tutaj chodzi...oczywiście że można stosowac całe masy filtrów, procesorów tylko pytanie...po co
Ja akurat się staram podchodzić poważnie do tematu...oczekuję tego samego od ciebie...
Pozdrawiam
ps. Miałes jako jedyna(chyba_) osoba z tego forum styczność z takimi systemami, dziwi mnie tylko dlaczego tak oscylujesz wokół tego tematu zamiast podać fakty
Dla waszej wiadomości....