• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Blacha PERFOROWANA

• Autor wątku Autor wątku grea
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Wie ktos gdzie mozna dostac w miare tania blache perforowana na przedni panel kolumny ? Bardziej chodziło by mi o sklepy www. Pozdrawiam

dragon napisał:
tak trudno w google poszukac? http://perforacja.pl/

pytałem o sklepy a nie firmy ktore produkują to jest raz a po drugie chodzi mi tez o realne ceny.

[ Dodano: 2006-04-30, 19:21 ]
pozatym kazdemu mozesz napisac "tak trudno w google poszukac?" tobie tez bez problemu mozna było takie pytanie postawic jak pytałes "ładnie, po ile teraz stoi ten JL?" wiec szanujmy sie troche bo nie po to pytam zeby zlewac mnie odpowiedziami o googlach. Pozdrawiam

lol

a co na tej stronie nie sprzedaja? 120zł za arkusz 1000x2500 to wg mnie realna cena zwlaszcza ze ciezko w sieci kupic taka krate a tam masz do wyboru do koloru i pokryjesz tym spokojnie kilka kolumn

Powrót