• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Blaupunkt THA 555 PNP (opinia)

Reakcji
0
Hello.
Ostatnio kupilem z allegro uszkodzonego tha 555pnp.
Naprawilem i podlaczylem.
Odsluch przepowadzilem na stx 32-150-8-sc , glosnik 8 omow.
Porownujac do gta 2100 dziwiek jest calkiem inny.
Bas jest szybszy, dokladniejszy, nie meczacy z ladnym zejsciem.
Przesluchanie bylo na roznych gatunkach muzycznych.
Za piecyk zaplacilem 100 zl plus czesci ktore wymienilem ok 10 zl.
Cena nowego to ok 1200 zl.

ale to ty trafiles... myslisz ze kazdy kto kupi za 100zl uszkodzonego tak tanio go naprawi?? poza tym co ma na celu ten temat?? wszyscy mamy przyklasnac :>

Nie tylko ja tak tanio kupilem koles. Temat jest po to zeby przekazac cos o tym wzmacniaczu.
Kumasz czacze ??

misiek napisał:
Nie tylko ja tak tanio kupilem koles. Temat jest po to zeby przekazac cos o tym wzmacniaczu.
Kumasz czacze ??
ale ty sie chwalisz czy zalisz??Oczekiwales na oklaski czy co?? gdyby kazdy z nas napisal takitemat to byl by tu jeden wielki burdel.Kumasz czacze koles?

Moj post nie mial na celu chwalenia sie tylko wyrazenia opini na temat tego sprzetu. Forum chyba po to jest zeby cos przekazac innym.
Ja akurat napisalem o tym wzmacniaczu.
Masz chyba jakies kompleksy kolego. Nikomu innemu nie przeszkadza ten temat, wrecz przeciwnie kilka osob na PV sie pytalo o ten sprzet.
Pozdro :)

Powrót