• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

blaupunkt...zagra?

nawet radia z wyzszej polki tej firmy poprostu graja... i nic wiecej (oprocz bajerow oczywiscie)

np. co? myślałem, że jest to dobre radyjko, bo niby koszty napędu optycznego poszły na podzespoły.. napiszcie jakie radyjko w tej cenie najlepiej kupić- musi być z wyjściem sygnałowym na wzmacniacz do suba

kolega kupil najtanszego clariona i mimo "biednego wyposazenia" brzmi bardzo przyjemnie
a za 300zl to bedzie nawet model z mp3 itp

nieznam osobiscie sony ale krazy opinia ze to najgorsze z firmowych odtwarzaczy...
ten clarion juz bardziej zachecajaco wyglada

Kenwood raczej też odpada chociaż niektóre modele mają fajny design. Pioneer ma bardzo ładne podbicie basu i idzie to odczuć w porównaniu z innymi markami. A może coś z JVC... Mają naprawdę świetny dźwięk

W tej klasie cenowej wszystko gra podobnie, moze odchylem na minus sa sony a na plus pioneer i clarion. Z czego w tym drugim moze choc nie musi szybciej wysiąść laser.

Ja tez polecam osobiście pionka heh tylko ze popełniłem wcześniej błąd sam kopiłem soniacza :/

może dacie konkretne linki na allegro z czymś w tym przedziale cenowym... mam wypłatę 10 i już nie mogę doczekać się jednostki, bo na razie mam cd clatronic:P

Wchodzisz na allegro, na oferte danego producenta, wrzucasz swoj zakres cenowy w wyszukiwanie i patrzysz jaki najwyzszy model kupisz za te pieniadze.

Mam takiego i jest całkiem...nie ma z nim żadnych problemów. Tylko podświetlenie pokrętła jest dość oczojeb...znaczy sie mocne-niektórym to sie podoba ;)

Ojjj widze że niezbyt dokładnie przeczytałeś opis aukcji, a jest tam wyraźnie napisane...tak jest wyjście na wzmacniacz.

Powrót