• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Bliźniacze forum i strony o audio...

• Autor wątku Autor wątku TiM
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zygmunt , z szacunkiem do weterana NAszego forum , mianowicie Tima :]

co innego gdyby to jakiś nowy napisał to można jechac ;)

hm jak na tej stronie WOVA widze temat na samej górze o tytule "sliczne tunery" to odrazu mi chęc odwiedzenia tej strony gdzieś uciekła ;)

[ Dodano: 2004-09-25, 11:35 ]
pozatym diyaudio i wczesneisjze nazwy tej strony i forum to dla mine klasyka ... gdyby nie to , to by mnie w TYM nie było a tak moge teraz sam bez foru mcoś zrobić, gdy czegoś niewiem pytam sie zaufanych ludzi którzy są tutaj ... i nie mieszam sie w inne fora gdzie 14 latek niewiedzacy co co chodzi bnedzie mniue uczył ;) bo skad mam wiedziec kto wie a kto nie ... DIYAUDIO Rules

ps. czekamy na rozwój audiomani. niech Igod zoabczy ze warto było sie męczyc nad tą stroną która prawdopodobnie chociazby w lekkim stopniu takze zainspirowała do zrobienia własnego wortalu kótyr miejmy nadzieje BEDZIE sie rozwijał szybciej i wiecej ;) jak na 21 wiek przystało !!

Powrót