• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Blow Adrenaline . 2- CEWKI 30cm 500 W

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
Witam wszystkich posiadam taki glośnik jak w temacie chciałbym zrobić do niego obudowę, ale nie wiem jaka bedzie najlepsza i ile musie miec litrów zeby fajnie gralo moze ktoś mi coś poradzi?

wydaje mi sie zeby fajnie gralo to musi byc odpowieni litraz :D
1. Przeczytaj artykóły ze strony głównej.
2.Ainmal ist keinmal
3. Jesli nie zrozumiales 2 lub artykolow przeczytaj je jeszcze raz.
4.Jak wyzej.
5. Jesli dalej nie wiesz co masz zrobic to podaj parametry glosnika
6. jesli nie wiesz co to sa parametry wroc do pkt.1

Przepraszam za to ze wyldowuje zlosc ale rejstracja na forum powinna byc dopiero po przeczytaniu artykółów ze strony głównej!!!!

michone dokładnie:)
Na elektrodzie ten sam temat;]
Poczytaj artykuły to sobie sam odpowiesz na swoje pytania.

NO wlasnie o to chodzi ze nie mam tych parametrow i nigdzie ich nie znalazlem dlatego napisalem post bo liczylemze ktos moze posiada taki glosnik

Napisałem Ci na elektrodzie... z drugiej strony trzeba było najpierw zapytac jaki glosnik kupic a nie od razu kupowac...

Jak chcesz z nim coś zrobić to sprzedaj go na allegro, kup stxa do tego wzmaka i juz bedziesz miał normalnego suba;]

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót