Witam. Niedawno nabyłem bmw e46 i w niej fabryczne audio no i jak to w bm-kach brakuje mu basu.I tu pytanie czy da się podpiąć subwoofer pod oryginalny wzmacniacz z bmw ???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To po co pytasz? Podłącz i sprawdź.tomeek2207 napisał:Słyszałem jak gra taka konfiguracja Sub JBL na głośniku 12" + oryginalny wzmak w bmw e36 u kolegi i grało to całkiem przyjemnie
Do typowej jazdy bmw żeby pół wsi słyszało to zawsze mało...tomeek2207 napisał:no i jak to w bm-kach brakuje mu basu.
sa tacy co zakładaja sprzet na zawody np.... a nie dla wsi....amdr napisał:Do typowej jazdy bmw żeby pół wsi słyszało to zawsze mało...
amdr napisał:Do typowej jazdy bmw żeby pół wsi słyszało to zawsze mało...
Tak jest jak kolega mówi,blacha jest i i naprawdę ciężko żeby bas wydostał sie do wnętrza auta najlepszym sposobem jest zdemątowanie głośników w tylnej półce i skierowanie wylotów BR do góry w te otwory :wink:Warg napisał:nie wiem jakie to dokładnie nadwozie, ale często w sedanach czy coupe między kabiną a bagażnikiem jest lita blacha, bez żadnych otworów, więc ciężko żeby się coś dobrze przebiło do środka, a nie wszyscy chcą rzeźbić fleksem w ściance
Pawel S. napisał:Skoro masz i głośnik i wzmacniacz to czemu tego nie podłączysz? Odłącz jakiś głośnik i podłącz suba