• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowa bass tuby help!!

Reakcji
0
Witam jestem tu nowy i wogóle się nie znam więc prosze mnie od rau nie jechać!!!
A więć mam zamiar złożyć bass tube z tego głośnika http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35945989 chce go umieścić w małym pomieszczeniu około 12 m kwadrotowych(3X4m podłoga) powiem mi ktoś jak wybudować akie cudo i czy to jest dobry głośnik, jaka długość ma być rury w której będzie ummieszczony głośnik, czym ma byś wypełniony głośnik itp.
Więc proszę was o całkowitą budowe!!! dziękuje za wszelkie odpowiedzi!!!

chciałbym jeszcze dodać że chciałbym słuchać techno na tym głośniku i testować go czasami na jakiś okazajach na przykłada robiąć imprezke w domu.

poczytaj trocze i poogladaj konstrukcje...potem zadawaj lepsze pytania...

glosnik jest dobry ale do innego celu....popielniczka...:))))

jak to jest głośnik to może dostane jakiś link do odpowiedniego głośnika moge przeznaczyć na głośnik 50zł

[ Dodano: 2004-11-30, 23:20 ]
poprawiam: jak to jest zły głośnik to może zaproponujecie mi jakiś inny do 50zł

Powrót