• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowa wzmacniacza

Reakcji
0
Chciałem się dowiedziedź czy za sumę 1000zł moge zbudować dobrej klasy wzmacniacz quadrofoniczny i jeszcze dodatkowo z wyjściem na subwoofer.Chciałbym aby miał 4 razy 100watt i też dużo mocy na subwoofer.Proszę o podanie ewentualnie stron z których mogę kupić różne podzespoły.Chciałby aby to był naprawdę wzmak dosyć wysokiej klasy.

Jak na moje mógłbyś zrobić 2x uniamp plus coś do napędu suba. W każdym bądź razie w tysiączku spokojnie sie zmieścisz.

dawid007, co nieco na twój temat wiem i z tego co kojarzę ty w ogóle nie masz pojęcia o elektronice, a od razu chcesz zbudować 5-cio kanałowy wzmacniacz, z filtrem aktywnym o nie wiadomo jakiej mocy i pewnie byś chciał od razu zrobić efekt surround. Może zacznij od czegoś łatwego na początek, a nie rzucasz się z motyką na wiatr

A moze tak po prostu za te 1kzl kupic amplituner kina domowego?

A propozycja La'Mefenzo tylko gdzie dostane części do niego.Proszę o podanie linku a z budową może trochę potrwać ale będę robił aż do skutku.

2x uniamp + holton200?

Widac ze nie czytasz fego forum uwaznie..... :sad: mozna kupic zestw czesci i pcb do uniampa :wink: wystarczy kliknac "elektronike" i bedziesz wszystko wiedział... :cool:

Powrót