• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Canon A620 foty

Reakcji
0
Witam stałem sie posiadaczem canona A620 z 7.1mp matryca 4xzoomem opt. i karta 1 gb ponizej podaje foty nim wykonane min. moje zdjecie w lustrze :D
IMG_0017.JPG

IMG_0040.JPG
IMG_0041.JPG

IMG_0042.JPG

IMG_0050.JPG
IMG_0066.JPG

IMG_0067.JPG

IMG_0068.JPG

IMG_0071.JPG

makro1.JPG

IMG_0002.JPG

fota w makro została wykadrowana

no to teraz masz spoko aparacik i już nie będziesz mógł się wymigać z kiepskiej jakości zdjęć, bo niby cyfrak był słaby... teraz proponuję zainteresować się fotografią (naświetlanie, kadrowanie, korzystanie z ustawień manualnych, obróbka na kompie itp.) bo w tym co pokazałeś tutaj nie ma nic szczególnego (no może poza megarozmiarem fotek)

chlopcze posprzatalbys czasami:P

hmm.... niezly rowerek tu widze...
dasz polama...yyy...pojezdzic??:D

Fajny aparacik, forki też jak na początek nienajgorsze ;)
Rowerek widze nieprzeciętny :D szkoda ze fotek z prawej strony nie zrobiłeś... :(

Pozrdro.

Nie mogłeś dać ikonek z odnosnikami? Normalnie aż mnie nosi jak musze czekać aż się załaduje strona na dodatek trzeba przesuwać na boki żeby czytać grrrrrr :/

Powrót