• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[Car Audio] Kick Bass TatoTurbo

Reakcji
0
Dzis doszly... piekne... nie wiem co z tego bedzie ...ale jak rozamawialem z kolega z CA to powiedzial: "Sa nie do wy*%$nia" tylko daj im mocy ... 100rms'u... i podziel aktywnie... z DLS'aaaaa
...pewnie :P ... a ja nie mam co z kasa robic?! :D

pozd:)

Podobne to do stx'a ale stx ma 4 otwory na śrubki a tu jest ich więcej. TatoTurbo co to za zabawka :D ???

Carpower Predator 6/4 kickbass ktory za cholere nie chce sie zmiescic w fabryczne boczki :D
jeszcze dzis jade po wzmacniacz :) RF'a i przod bedzie juz full wypac ...jeszcze tylko cos machne na tyl i cos tam do bagaznika i bedzie super :D

nie obejdzie sie bez jakiejs zabudowy w panel :D
wiec beda kolejne foty napewno :)

przód(drzwi), niskotonwce(słupki), boczki(kolo tylnych siedzeń), tył (deska?), w bagażniku sub.. nie za dużo? jaki to samochód?

nie nie spokojnie przod predator+tweeter od rockforda
tyl ??? nie wiem co
a bagaznik to pewnie tez jakis rockford ...wypatrzylem nowego za 140Euro i bardzo wysoko stoi w klasyfikacji.
RFP28s4>>> Link

według mnie, jeśli w ogóle miałbym coś do powiedzenia, to przód, tweeter i bagażnik i będzie ok.. no chyba że masz fure nie wiem jak długą i będą Ci pasażerowie marudzić że z tyłu nie słychać..

dobry sprzęcik będzie.. powodzenia w pracach.

Tatusiu czy mógłbyś coś bliżej zapodać o tych głośniczkach?Z tego co wiem one chyba są 8 ohmowe.Jakie są ich wymiary?Wiesz,takie tam jakieś technikalia wrzuć.Jeśli możesz oczywiście :)

[ Dodano: 2005-04-16, 21:05 ]
Ooo,już mam!
"Technische Daten:
Impedanz: 8O, Resonanzfrequenz: 65Hz, Frequenzbereich: -2500Hz, Belastbarkeit: 180W, Einbauöffnung: 144 mm ,
Einbautiefe: 83 mm, Gewicht: 1,55kg"
Fakt,głębokie skubańce.

[ Dodano: 2005-04-16, 21:07 ]
Kuźwa to nie te!Fakt,mają 4 ohmy.

da da :) juz sprawdzone dostanie tylko 50rms'u
podobno wytrzymuje na spokojnie stowe
ale na taki wzmacniacz na dzien dzisiejszy mnie nie stac wiec bedzie musial sie zadowolic 50

co do firmy to jakis odlam monacora... podejzewam ze to jest jak z marantz'em

bo jakos ten carpower jest calejkiem nie zly... jak teraz w tescie wzmacniaczy dostali wyroznienie za najlpesze brzmienie
wlasciwie czego nie zrobia to maja wyroznienie

TatoTurbo, czekam na sprawozdanie z odsłuchów.Może pójdę w Twoje ślady?Choć do monacora jakos mam niechęć.No ale to akurat jest mało istotne.Czekam na wrażenia.

to torche potrwa bo okazalo sie ze te glosniki to ni cholery nie pasuja w fabryczna tapicerke
ale foty napewno beda :D
jak go szkopy testowaly to z pomiarow wynika ze spokojnie radzi sobie z srodkiem
...cale szczescie nie jest to taki typowy kickbass

Powrót