• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[Car Audio] Kick Bass TatoTurbo

czy da rade to zobaczycie. hehe.. nie powinno być tak źle.. chociaż wrażeń odsłuchowych nie mam z takiego połączenia.
pozdro, magik

a tak wyglada pomniejszona badziewna wersja 6x9
juz nawet udalo mi sie omatowac drzwi :D

[ Dodano: 2005-07-11, 08:14 ]
wiec tak wyglada poczatek zabudowy ...panel
wpadlem na doskonaly pomysl ...bo nie wiedzialem jak zrobic dystans o odpowiedniej wysokosci ...teraz juz wiem powinno byc widac ...pocialem sklejke 18mm w paski o potrzebnej szerokosci a pozniej postawilem je na "boku" i mam tyle i le potrzebowalem

przestrzenie miedzy klockami wypelnie zywica i bede mogl po tym jezdzic samochodem ;)

caly problem polega na tym ze wszyscy normalni ludzie kupuja 16 a ja kupilem zupelnie omylkowo 18.5cm :( i dlatego to taki ulep bo jest walka o kazdy milimetr
pozornie to moze wygladac badziewnie ale tak naprawde jest to wyliczone z maksymalna precyzja ;) hehehhehe taki jestem madry bo nie musialem jeszcze tego zakladac ;)

Załączniki

• p1010003.jpg
    p1010003.jpg
    7.3 KB · Wyświetleń: 0
  • p1010001.jpg
    p1010001.jpg
    8.1 KB · Wyświetleń: 0
Powrót