Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wasik1989 napisał:Co ty robiles przez te 9 tys postow ? Glosnik bez parametrow.. Obudowa na oko.. TRAGEDIA
Bartuś napisał:wasik1989 napisał:Co ty robiles przez te 9 tys postow ? Glosnik bez parametrow.. Obudowa na oko.. TRAGEDIA
tobie to gra ??
Patryk napisał:jakas tam wiedze mam![]()
Patryk napisał:Bartuś napisał:wasik1989 napisał:Co ty robiles przez te 9 tys postow ? Glosnik bez parametrow.. Obudowa na oko.. TRAGEDIA
tobie to gra ??
Po to jest forum zeby wyrazac swoje opinie, nie koniecznie tylko te pozytywne.
A co do wypowiedzi Pawla.. Pomimo tego, ze nie mam nastukanych 9 tys postow jakas tam wiedze mamuwierz.
to ja proponuje, aby kolega Patryk pochwalił się swoimi dokonaniami - bo jak na razie to wygląda mi to na tzw trolla internetowego. Mówie tak, bo PawełS ma naprawdę dużą wiedzę (pomógł b. dużej ilości osób, w tym mnie, za co jestem mu wdzięczny) i doświadczenie w diyaudio, a to że napisał że buda ze zwrotnica została doświadczalnie zrobiona, to chyba tylko świadczy o tym, że efektu nie musi się wstydzić i wie co robi P.S Patryk widze żę masz dopiero 17 lat (no offence, bo nawet 12latki potrafią więcej niż "starzy" wyjadacze), ale pokory i czytania ze zrozumieniem ci niestety brakuje, w ten sposób zjednasz sobie ludzi, ale tylko przeciw tobie | ![]() |
Wyjęte z podpisuPawel S. napisał:wytlumienie kolumny/suba nie zabiera objetosci tylko ZWIEKSZA pozorna pojemnosc obudowy!
trzeba było przeprowadzić testy z wytłumieniem z kolegą! :mrgreen:Pawel S. napisał:ale ze poszedl w swiat (tzn do kolegi samochodu) to mnie juz nic wiecej nie obchodzi