• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Carpower HPB 602 350W + SW.STX.10.2.400.2x2.F.S.PP

potrzebujesz 300-350w mocy
nie zwracaj uwagi na opisy na wzmacniaczach tylko na pomiary

blaupunkty to najtansze co sie kupuje
velocity juz mozna brac

To w tej cenie lepszy będzie impulse sd-500, cena podobna a mocy prawie 600w;)

Chyba muszę przy moich wzmakach dawać w opis też jakieś moce z kosmosu typu 1000w i więcej:/

Nie no pytam, bo nie wiem a to zwróciło moją uwagę, jak widać błędnie. ;) Dopiero zaczynam zabawę z CA, a nie chce aktualnie wydawać na eksperymenty, stąd głupie pytania.
Myślicie, że znajdę coś w okolicach 200 zł ?
Na razie z tego co piszecie to jest velocity blaupunkta, carpower 1502 ale nieopłacalny i impulse sd-500. Jest coś jeszcze czego warto szukać pod ten głośnik ? Z tego co już wiem to rockfordy są też dobrym sprzętem, prawda ?

Nie no pytam, bo nie wiem a to zwróciło moją uwagę, jak widać błędnie. ;) Dopiero zaczynam zabawę z CA, a nie chce aktualnie wydawać na eksperymenty, stąd głupie pytania.
Myślicie, że znajdę coś w okolicach 200 zł ?
Na razie z tego co piszecie to jest velocity blaupunkta, carpower 1502 ale nieopłacalny i impulse sd-500. Jest coś jeszcze czego warto szukać pod ten głośnik ? Z tego co już wiem to rockfordy są też dobrym sprzętem, prawda ?

CP-1502 nowy jest nieopłacalny, używka do 250zł jak najbardziej. Blaupunktów nawet nie ma co porównywać. Po co Ci więcej wyborów? Za mało watów na obudowie? Dostałeś kilka opcji, poszukaj i kup, taniej i lepiej się nie da.

nówka to nie jest, ale wygląda uczciwie.

teraz mam problem z głośnikiem, na stronie stx mają brak. ;(

co myślicie o zestawach kabli peyinga na allegro ?

Ostatnia edycja:
nówka to nie jest, ale wygląda uczciwie.

teraz mam problem z głośnikiem, na stronie stx mają brak. ;(

co myślicie o zestawach kabli peyinga na allegro ?
Jeśli nie jest miedziany to unikać jak ognia:) Z zestawów przyzwoite kable jakie warto brać to hollywoody ale też te z miedzi. Osobiście polecał bym coś skompletować samemu;)

Powrót