• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

CAT

Reakcji
0
swego czasu spotkalem w sklepie kolumny firmy CAT. czy koledzy się
z tym spotkali? pytam bo chcialbym wiedzieć co to za byt i
czy owa firma produkuje tylko kolumny czy same głośniki też. zastanawiam
sie czy ową firmą warto by sie zainteresowac czy to badziew gorszy niż STX
(jeśli mozna prosić o linka do tej firmy to byłbym wdzięczny)

Ja mam taki prosty zestaw 5.1 Cata. jest tam subik na 20cm głosniku który gra bardzo podobnie do gdn 20/80/2 Może nie schodzi najniżej ( chociaz na generatorze słychac go do 34Hz) ale jest szybki i kontrollowany. Ogólnie poytywne mam wrażenia.

Ja pamiętam z czasów plastikowych samochodzików koparki z napisem CAT :D Pozatym wiele jeździło takich z napisem CAT po prawdziwych budowach :D Aha i spotkałem się z czapeczką z daszkiem właśnie CAT :D

PozdroO

Ja pamiętam z czasów plastikowych samochodzików koparki z napisem CAT :D Pozatym wiele jeździło takich z napisem CAT po prawdziwych budowach :D Aha i spotkałem się z czapeczką z daszkiem właśnie CAT :D

hehe, dobre! mi sie cat kojarzy właśnie z caterpilarem który produkuje bardzo dobre maszyny budowlane. napis cat widziałem też kiedyś na jakiś butach:)))

hyhyhyhy!tez mam buty cata!robocze z metalowym czubem!
bdw,widzialem kolumny cata w markecie...syf totalny,za darmo bym ich nie wziol

...widzialem kolumny cata w markecie...syf totalny,za darmo bym ich nie wziol...
A ja za darmo bym wzioł i opchnął na allegro zawsze kasa by była <lol>

<A ja za darmo bym wzioł i opchnął na allegro zawsze kasa by była>

-RACJA!!! nie pomyslalem ;)

Powrót