• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

co daje kick bass w samochodzie

Z tego co pamietam a moge sie mylic, kickbas to bas z zakresu 50-100Hz.
A co daje w samochodzie?
wlasnymi slowami: Łup! Łup! Łup! Łup!.... :)

jejku.. koledzy!
ja bardzo chętnie pomogę Świętemu w rozwiązaniu tego problemu,

otóż kick Bass w samochodzie daje to co daje kick Ass.

[ Dodano: 2005-06-25, 14:19 ]
sory ale unc nie robi :) tylko bach, bum, łup.

Jak dla mnie kick bass w samochodzie daje miłe smyranie pleców :) Najleprzy jest bit w stylu yg yg yg :D to jest około 100 hz

mi kick bass kojarzy sie z kopnieciem !!!!!czyli szybkie butowanie pleców twojego suba !!!
pzdr

Zrób test :
poproś kolege żeby Cie kopał w dupe (ew inną część ciała) podczas jazdy wozem - to jest właśnie dobry kick bas :)

Tasior napisał:
nikt nieudzielil odpowiedzi... co daje kickbass a nie co to kickbass..

Jak nikt nie udzieliel. Na poczatku jest napisane ze kickbass to taki z zakresu 50-100hz , ja bym powiedzial ze 60-120. Prawda jest taka ze duzo zalezy od muzyki jakiej sie slucha, jak nie ma w niej kickbasu to wogole go nie bedzie. Druga sprawa jest taka ze do kickbasu sprzet musi miec dostarczone sporo mocy. Jak ktos uzywa firsta i metrowego buszmena czy innego 888,999,777,666 to raczej kick basu z tego nie bedzie chyba ze ktos sobie wmowi ze on jest. Takie jest moje zdanie :)

Powrót