• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co jest lepsze według was??

Reakcji
0
Jaki głośnik jest lepszy TONSIL 30 100 W czy Magnatek 100W < CHODZI O GLOSNIKI BASOWE )

wogóle nie sprecyowałeś pytanie... do czego chcesz ten głośnik z tego co wiem to tonsili 30/100 było kilka modeli.... chcesz niskie zejście czy moze zalezy ci na spl'u?? czym to zasilisz?? czy to ma być subwoofer czy moze kolumny??

Chodzi mi ktora firam jest lesza w produkcji glosnikow. Sa to glosniki bo sobwooferow :P a jakie dokladnie nie patrzylem, tak tylko pytam orientacyjnie. Bo wiem ze magnat byl drozysz :]

Jest zaczek "dobre bo polskie". W tym przypadku hasło to się (jak dla mnie) sprawdza tonsil górą (przelicznik cena/jakość)

O taka odpowiedz mi chodzilo, a mam pytanie czy tonsil ma jakies oznaczenia dziek ktorym mozna odroznicz orginal od podruby, bo dzisiaj pdrob jest tyle ze juz niewiem naprawde kiedy to podruba a niedy nie.

Wyznacznikiem tego jest głównie cena orginała tonsila 30 centów nie kupisz za 50 zela

Powrót