co myslice o glosnikach z firmy alpine ,blaupunkt ,dark blue kture z nich najlepiej kupic do samego radia ??? pomocy
:wink:
:wink:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kaszanakopec777 napisał:blaupunkt
kopec777, prosze w nazwie tematu zawierac opis problemu bo takie nazwy sa kompletnie bez sensu. no i co maja znaczyc "????????" jeden nie wystarcza? | ![]() |
dan124 napisał:ale moc jednak ma znaczenie
dan124 napisał:akurat chodzi mi o to jak szybko radio złapie przester
a może wg. ciebie stosowanie wzmacniacza to zbedny bajer :grin:
Tesla z serii arx na przykładdan124 napisał:jakoś nie podałeś super efektywnych papierowych głośników
zapewne się dowiemydan124 napisał:a to co miał Paweł ma myśli tego nie wiemy
Be urazy, ale chyba nie jesteś tak mało inteligętny żeby tego nie wiedzieć...dan124 napisał:ps. to czego używasz zamiast końcówki z radia
dan124 napisał:ps. pytanie kopec777 było jakie polecicie głośniki a ty jakoś nie
podpowiedziałeś żadnych :lol:
eeeee teraz to ja niewiem o co wam chodzi :roll:UKA napisał:dan124 napisał/a
a to co miał Paweł ma myśli tego nie wiemy
zapewne się dowiemy
niekoniecznie. moze miec taka jaka podaje ale mierzona w taki sposob jak podaja ;]UKA napisał:Co do Hertza, to pewnie ma grubo zaniżoną efektywnośc, więc...
w takim razie powiedz to inzynierom VW, skody, seata i innych marek ktore montuja te glosnik jako fabryczne ;]dan124 napisał:akurat nie znam głośników tesli do samochodu
i na pewno bym u siebie takich nie zamontował
Pawel S. napisał:UKA, ale nie zapominaj o kontroli nad glosnikiem. taki slabszy radio latwiej utrzyma...
dan124 napisał:akurat nie znam głośników tesli do samochodu
i na pewno bym u siebie takich nie zamontował
ale skoro polecasz takie to ok
Tu znowu nie wiem kto tak napisał i co Cię tak bawi. Przestań gościu wyjeżdżać z głupimi tekstami.dan124 napisał:jak rozumiem pełnią szczęścia ma być ten głośnik bez tweetera