Hehe! No dobra, fakt, pogubiłem sie trochę w tym pisaniu, ale jak na nockę po 8 browarku, to i tak nieźle mi poszło

Więc, cytaty, hehe! ad.1:Wiem, że parametry które podałem nie są najważniejsze dla głośnika, ale po prostu chciałem mniej więcej przedstawić, co tam gra w tej skrzyni. Nie wykorzystałem wszystkich kanałów - oczywiście we wzmacniaczu - czyli po prostu nie wiem jeszcze, czy będzie się gubił jak zagra na czterech, (albo czy się nie rozleci) na razie w domu nie mam czego pod pozostałe dwa podłączyć. Dźwięki mnie przerażają - dlatego, że nie zamierzałem startować w żadnym db dragu, po prostu chciałem w autku mieć trochę głębszy bas. To co uzyskałem, to tak dla mnie ze cztery razy za dużo

Kilka razy droższe konstrukcje znajomych grają.. no, gorzej po prostu. Ad.2 Pierwsze dwa zdania o zestawie głośnik - wzmak, następne już tylko o wzmacniaczu - znowu się pogubiłem

ad.3:Moc czuć - tzn. nie mierzyłem, ale wygląda na to, (porównując do innych) że ma te swoje 4x85w przy 4 ohmach. Np skrzynia 35kg jeździ po pokoju

No i oczywiście wiele innych objawów, które 'czuć'. Inna sprawa to zniekształcenia, producent podaje 0,04% - i mam nadzieję, że nie jest to przekłamane. Nie zmierzę, na moje ucho jest dobrze

ad.4;No przepraszam strasznie, wyszło na to, że reklamę robię, zachowałem się jak gówniarz..
Tak podsumowując, bez sensu się rozwinąłem, bo chciałem tylko napisać, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczył ten wmak - i tyle!
Teraz najważniejsze: pozdrawiam i oczywiście Wesołych Świąt wszystkim życzę!