Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
| Czy Tonsil zmieni kiedyś te swoje blaszane kosze na nieco bardziej opływowe? Wprowadzają odświeżone modele typu GDN 20/80/2/1 a kosze jak ze starego 20/30 | |
Ja wyznaje zasade, lepsze kolumny bez subwoofera, pomysl o lepszych kolumnach jesli brakuje Ci basu.
W poprzednich kolumnach też miałem taki problem, załatwiłem sobie subwoofer na przetworniku 8' i bardzo fajnie to grało. W tych kolumnach co posiadam bas jest miękki, szybki i czasem potrafi walnąć mocniej. Ale cały czas mam taki nie dosyt niskich tonów po poprzednim zestawie.
Popracuj nad akustyka, ja podobnymi kolumnami naglasniam teraz drugi 25m2 pokoj i nie ma absolutnie problemu z basem. W 8m2 powinno go byc naprawde sporo
Wzmacniacz to Sony TA-F 570es i nie ma z nim problemu bo w innym pokoju zestaw gra tak jak trzeba. Mam po prostu akustykę pokoju słabą :/ .
to wróć do starego sprzetu skoro gral jak trzeba... i po problemie