• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co sądzicie o tych wzmacniaczach??

Reakcji
0
Żaden z wymienionych...
zrób sobie coś na tda7294, to najprostrza metoda Jakość/moc/cena. Znajdź na forum, napewno gdzieś jest opisane. jak nie chcesz sie bawic camemu to mozesz kupic gotowy kit w avt. Pozdro

Nigdy w życiu nie wytrawiałem płytek (a może by tak spróbować :) ) więc w gre wchodzą jedynie zestawy do samomontażu. DeeJay_Sqter dzięki za radę a co do kwoty jaką chce przeznaczyć to dotyczy ona samego układu wzm. bez zasilania.

[ Dodano: 2005-02-12, 20:50 ]
kurcze troszke drogo ten TDA7294 -->72,50 hmm... zobacze

jak bys montowal z czesci kupowanych oddzielnie to w 20zl bys sie zamknal
+zasilacz oczywiscie..sama kostka kosztuje z 10/13zl.

Poważnie zastnawiam sie nad zrobieniem wszystkiego od podstaw... Pewnie wyjdzie mnie to taniej a do tego satysfakcja - to jest to co lubie najbardziej :) Szukam zdjęcia płytki lub schematu ale lepiej tego pierwszego bo zrobienie płytki ze schematu pewnie troche mi zajmie i do tego moge to zrobić źle.

Powrót