Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam,
zastanawiam się nad kupnem tego cacka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38934850 . Tylko nie piszcie, że taniej mnie wyjdzie zbudowanie własnego, bo nie mam na to czasu ani zdolności. Powiedzcie czy warto wydać na niego tyle kasy?
Jakbym niemial czasu i zdolnosci budowac to moze i warto slyszalem go raz na gieldzie gra calkiem przyjemnie... bas jest niski, zróżnicowany, i calkiem głośny co do kontroli sie nie wypowiem bo za krotko sluchalem. No i na gieldzie byl duzo droższy.
Opini moja byla odnosnie Tonsila 200A bo myslalem ze to ten
Hmm... wygląda troche jak Sub Tonsil "Aktiv 200 A". Ale to napewno nie on bo tamten chodzi po 900zł u producenta Sam wzmacniacz do tego Suba na allegro chodzi po 250zł.
więcej informacji znajdziecie na www.subwoofery.pl napęd to standardowo tda7294, zrobiony na gdn 20/80/2 .czytałem troche opini o nim i gra całkiem, całkiem...
No jak nie masz czasu sam robić to za tą kase chyba warto. Nie są to straszne pieniądze. Lepsze to niż te suby na alphardach co były sprzedawane na allegro za podobną cene.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.