• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

co sie stało z działem sprzedam?

Reakcji
0
Kiedyś admin strony parał sie składaniem i sprzedawaniem elektroniki do subów. Co się z nią teraz stało?

uuuu przed awarią servera był nowy dział sprzedam, teraz js nie bedzie robił na zamówienie???

W tej chwili mam dwa moduły: jeden na PA300 o mocy około 300W/4R. Drugi na LM3886 równolegle, o mocy 120W/4R lub wersja mostkowa 150W/8R.

Z filtrów mam jeden "zwykły", a drugi to projekt który skończyłem kilka dni temu. W jego skład wchodzi:

- subsonic (można dowolnie zmieniać f zmieniając kilka elementów, standartowo 20Hz)
- zmiana fazy 0 -180st
- regulacja f 20-120Hz
- zasilacz z możliwością podłączenia np. pod zasilacz główny lub trafo
- wejścia nisko i wysokopoziomowe

Całość na dobrych opampach i częściach.

Igod Podaj ceny...jeżeli nie chcesz na forum to daj na maila. Bo może nie opłaca mi się bawić samemu w tego PA300. Prawda jest taka że ostatnio mam tyle czasu wolnego że nie zdąże się zorientować kiedy minoł... :(

głowny problem to brak czasu obecnie (studia) dlatego przydałby sie dorbze zrobiony pa300 oczywiście sama końcówka ;)

STK już nie sprzedaję, za dużo podróbek, a nie lubię zwrotów.

Uruchomiony PA300 kosztuje u mnie 220zł z kątownikiem, ale bez radiatora.

ja to w zime zo oknem na parapecie bym trzymał,wsadziłbym wzmacniacz do karmnika dla ptaków żeby sniegu nie nawaliło

Dobre-wzamcniacz w karmniku powiedzmy kilka metrów od okna na drzewie,troszke kabelków ich łodzenie nie z tej ziemi

Powrót