• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co to za głośnik ???

Sądząc po nazwie bo strony nie udało mi sie wyświetlić nic nie jest w stanie go powalić jak mówisz.

Nic innego nie wiem strona mi nie działa ma to to jakieś parametry (nie takie jak moc czy grom wie jakie wynalazki). A co do stxa t ojest sprawdzony i raczej nie umoczysz zbytnio na nim.

link sie nie otwiera bo na końcu jest kropka :P
a co do głośnika, to w STX nie ma pięknie chodzącego diabła przy dużej amplitudzie :P

Fajną proce z tego można by sklecic tak sobie mysle sterowana wzmakiem to to by bło niezłe.

jak by to powiedzieć ja tez moge napisać karte katalogową i wymyślić sobie parametry które ładnie wyglądają w symulatorze a nie mają nic wspólnego z tym co jest naprawde.... (znaczy się nie mogl bym bo nie pozwala mi na to poczucie sprawiedliwości)

haha o tych devilach juz bylo na starym forum:) doszlismy do tego ze karta katalogowa to byl montaz photoshop'a:) wogole to szmelc o kiepawym wygladzie

Czy ktoś miał ten głośnik i wogule go testował czy tak mówice sugerując się ceną ??? No po tej cenie nie spodziewałbym się efektu jak z GDN 20/80/2 ale ... może być troche lepszy od STX23 lub chociażby od alfreda LW800 :P

jak by ci to powiedzieć te parametry są nierealne..... (rzekomo ma leprze niz hertz Hs200) mogą być przyzwoite ale niewiesz jakie są.... więc jak masz stanowiśko pomiarowe to kupujesz kota w worku ale zawsze będziesz miał go w optymalnej aplikacji nawet jak to totalny badziew (ale moze w jakiejś zagrać łasdnie) jak nie masz go jak pomierzyć to albo B-R na oko (co jest kompletną paranoją) albo zamknięta (wielkość tez na oko i właściwie nie wiadomo jak i czy to zagra....) tak czy siak niemasz pojęcia czego się po tym spodziewać.... ja myśle że jest to coś porównywalnego do serii alpharda CW..... SW (cięzkie polipropylenowe membrany)

identyczne znaki jak na tyh głośniku można zauwazyć na dresiarskich autach tuningowanych tylko ze wycieli 3 rurki które były językiem tego stworka :D

niepamiętam jak to sie zwało heh

to tak jakby zrobić znack NIKE na głosniku ale np przez 2 x I NIIKE i jak zawsze totalny badziew powstaje ;) a ludzie sie jaraja

Powrót