• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co to za piosenka ???? prosze pomozcie jest swietna

kawalek jest swietny moje totemy poprostu wymiataja na nich :) a ze swojej strony polecam jeszcze :
dj_babu_ft _beatnuts_-_duck_season dobry basik na rozluznienie :)
mims - this is why i'm hot do testu suba swietny kawalek :P
evanescence - my immortal arv-ka spalila mi sie na tym utworku :)
jem and the holograms - beat this dziwne a zarazem piekne :P
jem- music is magic swietny utworek :)
Pink Floyd - take it back ... pewnie kazdy zna :)
ale ja mam dziwny gust muzyczny wiec nie bierzcie mnie pod uwage :P:P:P

No widze ze SCHILLER sie spodobal ;] wiec niespodziewanke mam dla tych ktorym sie spodobal ;P

Schiller - I've Seen It All

Tutaj macie ten utwor w formacie FLAC ;)))))

Jedno male ale jest to wersja z KONCERTU troche klaskania i okrzykow :D ale ogolnie jakosc jak to jakosc :) plik wazy 45 mega :)))) milego ssania :)

A nie ma sprawy :) latam po necie i po znajomych i szukam dobrych utworow albo to w FLAC albo obrazy plyt :) jednak sluchanie mp3 mija sie z celem majac nawet sredniej klasy glosniki a nie mowiac o naszych DIY :D:D:D

ps. slucham teraz MICHAELA JACKSONA - EARTH SONG
Wokal i instrumenciki naprawde cos wspanialego szczegolnie czysty wysoki wokal :)

Zadanie dla ambitnych ! kiedys mialem stara plytke i byl na niej kawalek.. skladal sie z charakterystycznego poczatku apollo 440 "ain`t talking `bout dub" i wokalu sylver "i want to be forgiven"... i nie moge znalezc go juz bardzo dlugi czas... :/ te charakterystyczne gitary z wokalem naprawde wpadly mi w ucho.. bardzo prosilbym o pomoc w znalezieniu go

[ Dodano: 2008-04-07, 11:40 ]
moze ktos kojarzy jedna z pierwszych plyt club rotation z daisy dee na rozowej okladce..

sciagnij sobie te dwa co podalem i bedziesz napewno wiedzial:) gaitary po 6sekundzie w apollo 440 i wokal sylver, taki kawalek tam byl:)

aha - myslalem ze chodzi o jakis kawalek z tej plyty. oba te utwory mam i dobrze znam... lae takiego polaczenia niemam :/

Powrót