Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
z tym juz przegiales :/D 27 tg lub PL 27 tg. Te głosniki się wiele od siebie nie różniły.
| Po co kolejny temat? Nie można było kontynuować w tym samym wątku skoro dalej kręcimy się wokół tych samych kolumn? Przeniosłem, proszę kontynuować tutaj. Forum nie jest magiczne, tylko jest moderowane | |
Radziłbym się zastanowić dlaczego tak się dzieje bo harczenie samo z siebie się nie pojawia. Zwłaszcza że zawieszenia nie wyglądają na wykruszonehej, długo sie zastanawiałem nad tym co zrobic z moimi kolumnami do momentu az nie padł mi kolejny tweeter i zaczely harczec inne glosniki
Nie masz nawet co się za to brać, polecam sklonować jakiś projekt i zrobić wszystko od zera bo tutaj szkoda czasu.
Nie masz nawet co się za to brać
wytłumacz mi... czemu?!
Mi to wygląda na robotę jakiegoś sierściucha. Guma inaczej się starzejea co do harczenia to wrzucam real fotke mojej kolumny bo to co dałem wyzej to jest sciagnieta z neta
Ponieważ jeśli nawet jakimś cudem znajdziesz głośniki pasujące do tych dziur i takich którym odpowiada dany typ obudowy i litraż to i tak będzie to wymagać stworzenia zwrotnicy całkowicie od zera.
Łatwiej jest po prostu sklonować coś od nowa niż poprawiać coś co jest wykonane.