• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Comandante W nie żyje

Reakcji
21
Cześć wam

Poniższe słowa piszę z wielkim smutkiem.
Dłuższy czas temu próbowałem się skontaktować z użytkownikiem Comandante W, telefonicznie i mailowo. Niestety bezskutecznie. Próby ponowiłem niedawno. Także bezskutecznie.
Z uwagi na to w końcu skontaktowałem się z użytkownikiem fforc9e, który – jak pamiętałem z czasów, gdy spotykałem się z Comandante W na pogaduchach i odsłuchach u mnie i u niego – był z nim w stałym kontakcie. fforc9e przekazał mi, że Comandante W nie żyje – zmarł w 2015 roku.
Wiem, że oprócz mnie Comandante W (właściwie Witek Brzozowski) miał tutaj kolegów, którzy – podobnie jak ja – cenili jego osobę. Tym wpisem chciałbym go tutaj pożegnać. Pokój jego duszy.
O Witku:
https://www2.pztkd.lublin.pl/zmarlWB.html

Pozdrawiam

Też lubiłem czytać jego posty i poznawać ciekawą odmianę linii transmisyjnej - obudów tasukowych.
Nawet kiedyś w 2017r. kolega kokoelloko zapytał się co z Comandante W a ja sprawdziłem, że ostatni raz logował się 11.06.2015 o 20:09
i do głowy mi wtedy nie przyszło, że od dwóch lat już go nie ma z nami. Smutno mi teraz i żal, że odszedł niezauważony.

Mnie również szkoda wszechstronnie utalentowanego człowieka .Takich potrzebuje społeczeństwo więcej .Ale może wklejicie tu trochę tematów poruszanych przez pana Witolda .Pomniki też za długo nieżyją i się starzeją ,ale może sama myśl pozostanie na wieki .To dla tych najmłodszych .Może warto o nich pomysleć ?

Powrót