Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
[ Dodano: 2005-05-12, 19:10 ] djsmol, widzisz tej akurat ktoś nie chciał oddać sprzętu... Dex jesli chodzi o diyaudio server to tylko pierwsze zdjecie go obciazaMoje zdjonka pochodzą z jakiegostam wloskiego forum,tam nic nie pisali o prawach autorskich.
Ale w gruncie rzeczy masz racje,wiec niech zostanie to co jest i link tomcka jako ostatnia odpowiedz dla tych ktorym tego mało
Panowie serwer ma limity. Koniec z publikacja zdjec na ktore zreszta nie macie pozwolenia ani praw autorskich. Panieniki sa fajne ale te forum akurat nie jest od tego.
Pozdro
Dexter
To jak już się wszyscy tak chętnie sprzętu chcą pozbywac to mam parę ładnych koleżanek...wysyłajcie do mnie sprzęt a ja wm dzwiawczyny wyślę... co ty na to [you:40d6e5b686]
Btw. Po ile chodzi "pigułka gwałtu"(to tak jak by się któraś za natto wzbraniała przed wysyłką)
Hmmm co do twojej propozycji Jay_Sqter to ja mam już jedną małą która zwie sie Anna i to wystarcza .CO do sprzętu to też by nie wyszło bo zapasy zostały wysprzedane ;(....czyli nici z tego będzie ....Pozdrawiam dziewczyny na zdjęciach i wszystkich .hhehe
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.