• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Coś dla oka ;-)

Status
Ten wątek został zamknięty.
zajaranyy, zdradza cie

[ Dodano: 2005-05-12, 19:10 ]
djsmol, widzisz tej akurat ktoś nie chciał oddać sprzętu...

Dex jesli chodzi o diyaudio server to tylko pierwsze zdjecie go obciazaMoje zdjonka pochodzą z jakiegostam wloskiego forum,tam nic nie pisali o prawach autorskich.
Ale w gruncie rzeczy masz racje,wiec niech zostanie to co jest i link tomcka jako ostatnia odpowiedz dla tych ktorym tego mało :P

Panowie serwer ma limity. Koniec z publikacja zdjec na ktore zreszta nie macie pozwolenia ani praw autorskich. Panieniki sa fajne ale te forum akurat nie jest od tego.
Pozdro
Dexter

tomck tu nie ma wszystkich ;P ja mialem stronce na ktorej bylo ponad 1300 fotek jej zadu i nie tylko

To jak już się wszyscy tak chętnie sprzętu chcą pozbywac to mam parę ładnych koleżanek...wysyłajcie do mnie sprzęt a ja wm dzwiawczyny wyślę... co ty na to [you:40d6e5b686]

Btw. Po ile chodzi "pigułka gwałtu"(to tak jak by się któraś za natto wzbraniała przed wysyłką) :P

pozdro :]

Hmmm co do twojej propozycji Jay_Sqter to ja mam już jedną małą która zwie sie Anna i to wystarcza ;).CO do sprzętu to też by nie wyszło bo zapasy zostały wysprzedane ;(....czyli nici z tego będzie :(....Pozdrawiam dziewczyny na zdjęciach i wszystkich :).hhehe

DeeJay_Sqter, spoko spoko ten pistolet jest z plazdyku,
no ale ale jak chcesz to moge ci wysłać 10 par darlingtońów* tip142/147

* ostatnio uszkodzonych

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót