• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Coś podobnego

• Autor wątku Autor wątku uFo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

uFo

Reakcji
0
Zna ktoś może głośnik wyglądem przypominający ten niżej ?

Załączniki

• 33181880.jpg
    33181880.jpg
    32.4 KB · Wyświetleń: 0
jakiś konkretny model ? pewnie ten głośnik o którym mówisz ma jakiś znaczek na widoku :/ . Jak możecie to podajcie konkretne modele i żeby były bez żadnych emblematów naklejonych, namalowanych, wyżeźbionych itp. itd. na widoku. Poprostu czarny głośnik o zbliżonym bardzo kształcie i proporcjach .
DZIĘKI I POZDRO !!

jezeli o to chodzi to xls i sls przypomina go
ale moge cie zapewnic ze to nie to samo

fpl- Nie chce nikogo oszukiwać. Chciałbym zbudować coś podobnego bo bardzo mi sie podoba ten sub, a wygląd głośnika jest dla mnie fenomenalny :]

rany...magnat w B&W? nigdy. To jest chyba autorska konstrukcja Bowersów...

Robią i tak i tak. Może to być okleina foliowa. Z tym że to nie takie ścierwo jak u nas w Castoramach czy innych marketach - ta jest gruba i wytrzymała. 601 które kiedyś porównywałem w starej bazie do moich monitorów właśnie były wykończone taką folią.

na pewno to żaden peerles ani inny ....przecież B&W robi swoje głośniki !!! Poza tym co w tym podobnego ?? każdy głośnik ma zawieszenie, membrame i kopółke ....

Powrót