• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

creative zen stone

Reakcji
0
wiem jak brzmi wersja bez wyświetlacza.
ma ktoś tą z wyświetlaczem?
jak brzmienie tej wersji? interesuje mnie jak zagra na dobrych słuchawkach i podłączony do zestawu stereo. oczywiście brzmienie bez korektorów i innych dupereli.
miał ktoś porównanie tych dwóch wersji?
czy w środku elektronika analogowa ta sama?
zastanawiam sie czy różnią sie tylko OLEDem czy czymś innym jeszcze?

z góry dzięki :)

ditomek, porownania nie mam bo mam bez wyswietlacza eqalizera nie ma wiec korekcja to nie problem dzwiek przyzwoity no i malutki player

miałem przez chwile właśnie tą wersje bez wyświetlacza, tez mi sie spodobał.
teraz interesuje sie wersją z wyświetlaczem

tylko czy nie bardziej oplaca sie troszke doplacic i wziac sanse clip... ta juz gra bardzo przyzwoicie

nie, a ty? malo kto pewnie porownywal na dokladnie takich samych plikach i jeszcze na tych samych sluchawkach, w tym samym czasie. ale wystarczajaca zacheta do sandiska jest to ze gra lepiej od iriverow serii Txx. w sumie ten creative tez moze dobrze grac, ale to by trzeba sprawdzic... :P bo niestety muvo za fajnie nie gralo
a te recenzje nie opisuja tego co najwazniejsze - dzwieku...

jak pisałem wcześniej słuchałem (miałem w domu) zenka 1GB bez wyświetlacza.
Wiec miałem okazje porównać go na moich plikach i moim sprzęcie do reszty moich mp3.
Dlatego właśnie pisałem w tytule ze chodzi mi o porównanie wersji z i bez wyświetlacza bo brzmienie wersji bez wyświetlacza znam :-)

[ Dodano: 2008-05-04, 01:03 ]
Caleb napisał:
wziac sanse clip... ta juz gra bardzo przyzwoicie
, masz ten player?

Powrót