• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czas na nowy wzmacniacz...

Reakcji
0
Witam serdecznie do tej pory używam wzmacniacza pioneer a-66x nie sprawia mi żadnych problemów jestem z niego zadowolony, ale czas zmienić na coś nowego świeżego tzn chodzi mi bardziej o coś co będzie miało wbudowany bluetooth żebym mógł słuchać na kolumnach np muzykę z telefonu co mogli byście polecić. Cena w miarę rozsądku tak do 1500PLN nie musi być nic z "górnej półki" . Chyba ze istnieje jakieś inne rozwiązanie np dokupienie jakiegoś modułu lub czegoś podobnego ? ? ?

Jak się orientuje to już nie będzie wzmacniacz tylko amplituner.... Jeśli chodzi o jakiś moduł to chyba nic takiego nie znajdziesz, proponuje żebyś sobie popatrzył w amplitunerach polecam onkyo .

Jak się orientuje to już nie będzie wzmacniacz tylko amplituner.... Jeśli chodzi o jakiś moduł to chyba nic takiego nie znajdziesz, proponuje żebyś sobie popatrzył w amplitunerach polecam onkyo .
Modulow bluetooth do podlaczenia do wzmacniacza pelno na allegro itp. wpisz bluetooth adapter.

Powrót