• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Część do drukarki

cudny90

DIYaudio.pl logo creator
Reakcji
1
Witam, posiadam drukarkę laserową HP COLOR LASER JET 2605DN.

Niestety przybyła do mnie ze stanów i podczas transportu ( na to wychodzi ) uszkodzona została jedna część - nie wiem jak to nazwać. Ni to kolo zębate, ni to popychadlo. Wiadomo ile w drukarkach jest tych mechanizmów.

Wymontowałem ten element bezinwazyjnie ( nawet się udało :D ) i chciałbym coś takiego kupić - jest po prostu ułamany na kilka części pęknął.

Pytanie jest jedno: Gdzie mogę dostać części zamienne do takiej drukarki? Pisałem do HP ale to nic nie dało. ( brak odp. )

Pozostaje mi tylko oddanie jej do serwisu? No ale serwis skądś bierze części :D

Pozdrawiam ;)

poskładaj to prowizorycznie i zrób foto, może ktoś widział gdzieś takie coś, a niekoniecznie musi to tylko w drukarce siedzieć. choć z takimi plastikami to ciężko żeby gdzieś dostać.

Wątpie, żeby taki element siedział w czymś innym ...

Zdjęcie:

738383.jpeg

Powrót