• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Części do sprzętu AGD

Reakcji
3
Czy może ktoś zna dobrze zaopatrzyny sklep z częścciami do AGD?
Konkretnie potrzebuję grzałkę (chyba, dziś będę ją rozbierał) do pralki LG WD12390?

Przez serwis, ewentualnie punkty zajmujące sie naprawą takich rzeczy. Ale tanie to nie będzie, taka polityka większości firm...

Pralka naprawiona. Trzeba było zakleić otwór na termistor w nowej grzałce ale z tym nie było problemów.

Dzięki dla Dekera za wsparcie merytoryczne ;)

Byli na zupniczej ale od dawna sie tam juz nic nie dzieje
Trzeba by zapytac w jakimś serwisie od jakiej innej pasuje

Panowie, mam kolejny problem z domowym agd tym razem z lodówką. Problem polega na tym, że na górnych półkach jest 7 stopni a na dolnej 1 stopień. Dodatkowo zbiera się woda na dole która w połowie zamarza i tworzy się lud. Wie ktoś może co jest przyczyną? Lodówka w zabudowie bosch, model mogę podać.

Może brakuje czynnika chłodzącego i należałoby go uzupełnić, dlatego wyżej jest ciepło, bo go już w rurkach nie ma, a ile lat ma ta lodówka?

Bo bosch juz sie dawno skończył :(
Choc sam mam siemensa

Poczekaj na dan124 on jest specjalista w tych tematach

Taka różnica temperatur to norma tak ma być.

Tj szuflada na warzywa około 2 góra 6/8.

Co do wody to zatkany jest odplyw w tylnej ściance.

Dzięki Dan124, dokładnie tak jest z tymi temperaturami wstawiałem termometr na kilka godzin.
Sprawdzę ten odpływ jutro i dam znać czy pomogło.

Powrót