• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czy ktos sie widzial w jakims markecie z...

• Autor wątku Autor wątku loky
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
tymi dymksami kolczastymi, nakretkami czy jak to sie zwie do mocowania glosnikow, znaczy takie cus co sie przybija od srodka i imbusek na wylot sie w to wkreca mocujac glosnik, no wiecie o co chodzi... :) Ni echce placic na allegro i jeszcze 2 tyle za przesylke, widzial to ktos w jakims sklepie, markecie itp.? Jak to sie w ogole zwie?

pozdrawiam

we wrocławiu pytaj w senatorze (sklep meblowy), na ul. Braniborskiej w Domarze, na giełdzie elektronicznej w niedziele przy dworcu Świebodzkim, na Tęczowej wzdłuż ulicy dużo sklepików jest z narzędziami i tam widziałem, na ulicy bocznej od trasy WZ za Heliosem w sklepie meblowym, w domach handlowych Astra na osiedlu kosmonautów przy ulicy Horbaczewskiego, na ulicy Morelowskiego w "Olejniku", na ulicy Górniczej w sklepie "metal", na ulicy Lotniczej przy placu czerownym sklep z wkrętami koło "schabika", na ulicy już sam nie wiem gdzie jeszcze...

[ Dodano: 2005-05-22, 14:39 ]
w dmach handlowych na bilenach wrocławskich, w obi lub w praktikerze.

w kazdym sklepie metalowym sa takie, to sie raki chyba nazywa czy jakos tak :), tylke ze ja usiebie nie moge kupic mniejszych niz 5mm ;/, a wiem ze sa nawet 3mm :D. ja placilem 20gr za sztuke :)

Masz może linka co by zobaczyć jak to wygląda ?? Mam rozumieć że nie jest potrzebne każdorazowe nakręcanie nakretki od środka ?? Nie ukrywam to bardzo uciążiwe.

Dzieki wielkie dobrze wiedziec że cos takiego istnieje skocze jutro do żelaźniaka:)

Ja mam troche takich z starych tonsili ;) -warto takie kolumny od środka posprawdzać przed wywaleniem bo czasami jest jeszcze coś co się z nich przyda :D

No nie bylo raczej latwo ale na dworcowej jest sklep konkretnie ze srubami i tam od reki kupilem imbusy i te raki. Za kilkanascie imbusow, 5 rakow i kilkanascie nakretek zaplacilem 3zl :)

Powrót