• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

czy oplaca sie dokladac $ do GDWK11/100 Tonsil zam. ARV 104

Reakcji
0
witam, czy oplaca sie dokladac pieniadze do GDWK11/100 Tonsil zamiast ARV 104, w szczegolnosci gdy budzet na monitorki jest juz przekroczony, czy jest sens dokladac do tego tonsila pieniadze, slyszalem ze on gra deliktaniej niz ta tesla, niestety nie mam gdzie posluchac tych glosnikow.

Ja właśnie testuje moje nowe manitorki na arv 104-03/8 i muszę powiedziać ze grają bardzo ładnie jak na tą cenę. Ja osobiście bym nie dokładał do tonsila i wziął bym tesle, ale to tylko moje zdanie.

nie ma sensu - jeśli i tak jesteś cienko z kasą - nie ma sensu. Wysokotonowa Tesla gra całkiem przyjemnie - mam 5 sztuk :) - i jeszcze żadna się nie spaliła (odpukać)

ja bym jednak dołożył do tonsila, spaliłem już dwie arv'ki, narazie wymieniłem membrany i chodzą, ale wiadomo - moje zdanie

Powrót