• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czy się opłaca?

Reakcji
0
Witam! Co sądzicie o TYCH monitorach. Mam okazje kupić je za grosze w UK tylko niewiem czy sie opłaca... Bo nie za bardzo chce sie z nimi bujać pół roku na alledrogo... Co o tym myślicie?

Idz zapytaj na audiostereo i może określ ile to te "grosze".
Jest tam klub JmLab choć nieliczny lecz zawsze bo tu to zapewne jakaś część osób może słyszała...że istnieje taka firma...bez obrazy oczywiście :wink:

Michał K., jeśli cena na stronie, którą podałeś jest prawdziwa ( 3800zł ), a Ty możesz mieć te monitory za 500zł ( zależy też jaki stan ) to jakim prawem ma się nie opłacać? :D

tylko, że jeszcze musiałbym wykupić dodatkowy bagaż w samolocie do PL a słyszałem, że strasznie drogo. Orientuje sie ktoś może w cenie takiej usługi?

UWAGI MODERATORA
Michał K., nastepnym razem prosze podawac bardziej tresciwy tytul tematu. dosyc mam juz takich tematow rodem z elektrody...

Powrót