• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czy to ma sens ??

nie ma sensu - tym bardziej we free air, tym bardziej za taką cene ...
Czym chciałeś to napędzać ?
Nie lepiej suba normalnego zrobić ?

dokladnie... Jaki masz piec do tego??Kup lepiej normalnego suba,a jak nie to moze byc aktywny,choc ja takich nie polecam... pozdro :)

Chodzi o to żeby nie zajmować miejsca w bagażniku.
Wzmacniacza nie mam. Narazie chciałem zapytać czy coś takiego wogóle ma sens i dopiero wtedy zacząć prace :)
A jeśli już to jaki wzmacniacz byłby do tego optymalny ??
Pozdr.

NIe ma taka operacja sensu, Po jakims czasie polka zacznie ci sie lamac. POzatym jak Takero napisal,
.
-Zastanow ie czego oczekujesz od suba.
-Ile chcesz na to wydac.
-Czy napedzac
Moze uda sie zrobic jakas malutka konstrukcje :) Z normalnego zdazenia.....
POzatym za taka kase to bym wolal AP lub BSW :P. Przynajmniej sprawdzone konstrukcje na nich sa :P

kup sobie bsw 104 do tego jest malutka obudowa duzo miejsca ci nie zajmie, glosnik pewny tanszy

jak mówicie, że to nie ma sensu to nie będe niepotrzebnie kasy tracił.
Piszecie o bsw. Czy możecie podać jakąś sensowną stronke z tymi głośnikami. Szukałem na allegro i w google, ale tam wyskakiwały mi strony z jakimiś blachami bsw a nie z głośnikami :)

Powrót