• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czy to się do czegoś nadaje?

cudny90

DIYaudio.pl logo creator
Reakcji
1
Witam, posiadam w domu taki subwoofer jak na zdjęciach widać i chciałem się dowiedzieć, co ten sprzęt jest wart ... Zauważyłem kilka razy na tym forum słowo mivoc, i pomyślałem, czy to nie jest jakaś lepsza firma, więc pytam, bo ten sub jest właśnie tej firmy.
Planuję go sprzedać, gdyż jest mi nie potrzebny, opłaca się go w ogóle wystawiać?

Ciekawi mnie to, że ma dwa wyjścia i dwa wejścia, do głośnika idą też cztery kabelki ( czy to wyjścia, czy to wejścia )

Zamieszczam też zdjęcie Głośnika z kina domowego marki Weconic ( nie wiem czy to można nazwać marką ;) ) Mam takie 4 głośniki i grały one właśnie z tym subem.

Na tym weconicu piszę tak: "Professional-Carhifi-Systems * AS-110 * 60 WATT " LIVE-SOUND" i na dole: "2-WAY HIFI-SYSTEM" Czy to prawda, czy nie, nie wiem :P

Wszystkie 5 głośników ( sub + 4x weconic ) gdy dostałem cały zestaw były podpięte pod ten wzmacniacz: http://allegro.pl/show_item.php?item=243331097

Z góry dzięki za pomoc :)

z tego wszystkiego ta jamaszka jest najwięcej warta ;]

Dziwne jest to że pytasz nas ile jest to warte samemu mając możliwość odsłuchu i "własnousznego" sprawdzenia :)

takero, no to może powiedz mniej więcej do ilu aukcja podskoczy? :D

No grać, to to gra, skoro było w komplecie z tą jamaszką, to chyba nie aż takie byle co? :D Dzisiaj to już chyba pofrunie na alledrogo :D

obawiam sie ze to by poszlo za kwote ok 50zl :neutral: tak wiec albo znajdz lamera ktoremu to wcisniesz albo zostaw sobie np do komputera

OK, czyli nie wystawiam, patrzałem na allegro to nie schodzą takie rzeczy za bardzo ...

Ale chyba już mam lamera, który zastanawia się miedzy moim mivociem, a tubą do pokoju z allegro ... no comments

Dzięki za pomoc :)

Temat do zamknięcia

Powrót