Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak chcesz to wszystko połączyć? Doły aktywnie osobnymi wzmacniaczami czy całość pasywka?Z szerokopasmowcem będą grały dwie 15" - przynajmniej taki jest plan.
Za bas będą odpowiadały dwie 15" na stronęZasumuluj odpowiedź częstotliwościową dla dolnych rejestrów każdego z przetworników i zobacz jaki bas ci odpowiada.
Dla mnie jest naprawdę duża różnica między dołem a górą tego głośnika w spl, trza mieć odwagi aby się za niego zabrać. Ale to może przewrażliwienieCo brakuje Seasowi?
Co innego ten
Dla mnie jest naprawdę duża różnica między dołem a górą tego głośnika w spl, trza mieć odwagi aby się za niego zabrać. Ale to może przewrażliwienie
- a wziąłeś pod uwagę inne warunki pomiarów katalogowych TB i SEAS ??Dla mnie jest naprawdę duża różnica między dołem a górą tego głośnika w spl
Porównując do reszty to seas nie ma zoptymalizowanej geometrii górnego zwieszenia, dolnego zawieszenia oraz nie ma korektora fazy/kierunkowości.Co brakuje Seasowi?
to akurat jest zaletą, jeżeli całkowitym źródłem promieniującym tą energię akustyczną (powyżej 3kHz) jest membrana (a tak pewnie jest) a nie dolne zawieszenie czy odbicia spod kosza. Wtedy znając się na filtrach, można stłumić tą energię, a tym samym obniżasz całkowite zniekształcenia harmoniczne - powinno grać lepiej.Dla mnie jest naprawdę duża różnica między dołem a górą tego głośnika w spl, trza mieć odwagi aby się za niego zabrać. Ale to może przewrażliwienie![]()
No to pozostaje ci jakimś cudem posłuchać ich.Za bas będą odpowiadały dwie 15" na stronę
Dla mnie jest naprawdę duża różnica między dołem a górą tego głośnika w spl, trza mieć odwagi aby się za niego zabrać. Ale to może przewrażliwienie
- - - - - aktualizacja - - - - -
Co innego ten![]()