• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Diy - inne niz forumowe.

Reakcji
0
Mozna się tu chwalić tym co sie zrobiło poza Audio i Elektroniką, muzyczną :P Czy jakoś tak.....

No to ja będę pierwszy.
To moja niewykończona jeszcze gałeczka :mrgreen:

Tak, Chwale sie :mrgreen:

No więc, to jest moje diy z przed miesiąca :wink: Prawie tak fajne, jak składanie kolumn, bo w końcu też płyta wiórowa :mrgreen:

sz1

sz2

sz3

sz4

sz5

sz6

Konradus99 napisał:
Nono, świetna rzecz :grin: Pochwal się jeszcze jakim modelem Hondy jeździsz :wink:

Malowanie ? "H" na czerwono ?

Nie, ale myslalem nad tym. Mam za malo czerwonych detali w kokpicie i wygladaloby to ni w cycki ni w perskie oko. Civic Ej9, 6 generacja.

malutkiz napisał:
hellrider, sam toczyłeś?

Tak, sam.

Nie na temat...
Rosina napisał:
No więc, to jest moje diy z przed miesiąca :wink: Prawie tak fajne, jak składanie kolumn, bo w końcu też płyta wiórowa :mrgreen:

Ja pracuje w firmie budującej takie szafy na zamówienie:P
Na jakich systemach to budowałeś?

hellrider, ile KM dodaje ? :twisted: . Całka fajna tylko jeszcze wypolerować żebys ie świeciła jak psu jajka :)

Yoshi_80 - cycu jeden, gałkę zrobiłem bo ta którą miałem wcześniej zostawała mi w dłoni przy zmianie biegu :/ Nie chciałem znowu wydawać kupę kasy na jakaś fajna, wiec sobie ja wytoczyłem. A świecić się świeci. Moze zrobię inne zdjęcie to będzie widać. ;)

Powrót