• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Diyaudio.pl - powrót do przeszłości...

Reakcji
37
Witam

Robiąc porządek na dysku znalazłem ciekawy folder, w którym kiedyś zapisałem stronę diyaudio.pl w wersji prehistorycznej. Datowanie radiowęglowe wykazało rok 2002. Pomyślałem że można by potomnym pokazać jak to kiedyś wyglądało i tu przy okazji pytanie, czy są tu jeszcze dinozaury pamiętające erę subwoofer.itt.pl ? ;)

Pewnie, ze sa :D
... ale chocbys do mnie walil z armaty naladowanej lecytyna to nie pomne jakiegoz to roku panskiego bylo :biggrin:

Ostatnia edycja:
z tej strony kopiowalem moje pierwsze monitorki - ARN 150 + GDWK 9/80. jeszcze bez zwrotnicy :p
pozniej jakos rozwijalem wiedze ;)

ARN był wtedy najbardziej uniwersalnym głośnikiem, sub, podłogówka, monitor... cokolwiek ;)

Arny, arv, sc10n, 22, 27, 30 z stx to byly glosniki na fali w tamtych czasach. A jak ktos mial cos na scanach, vifach, seasach czy chociazby na visatonach to byl kozak:-)

Ostatnia edycja:
Witam

czy są tu jeszcze dinozaury pamiętające erę subwoofer.itt.pl ? ;)

]
no chyba zostałem dinozaurem. ale ciekaw jestem kto z kolegów pamięta jeszcze forum akkusa, stronę Dariusza Flagi o pomiarach w SW i Michała Lewandowskiego (MichałL), głównego promotora SW ? swoją drogą ciekawe co z Nimi...

a no i też miałem sławne arn150, ale w połączeniu na bogato - z seasem kt28f w diapollito:)

Ostatnia edycja:
Powrót