• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

dls w310b ==> skrzynka

Reakcji
0
posiada ktos taki glosniczek w BR? i poda wymiary? bawilem sie w winisd i mi port wychodzi ponad 1 m :|

Oto one:

Fs:34,4Hz
Re:3,42
Qes:0,35
Qms: 2,46
Qts:0,31
BL:12,58
Vas:39,7l(1,4 cuft)

chce zeby dosc nisko zszedl mam juz w bagazniku infinity kappe 10.3 w zamknietej. chce pokombinowac i wsadzic 2 rozne obudowy, ciekawi mnie efekt :D

beaverek napisał:
chce zeby dosc nisko zszedl mam juz w bagazniku infinity kappe 10.3 w zamknietej. chce pokombinowac i wsadzic 2 rozne obudowy, ciekawi mnie efekt :D
przecierz to bez sensu... inne impulsy, inne charki przecierz to bedzie sie nakladac... nigdy w zyciu czegos takiego nie widzialem... chyba ze jeden bedzie od 25-60hz a drugi od 60-100 .. i pamietaj ze niskiego zejscia nie uslyszysz w aucie za bardzo...

ja jednak chce pokombinowac i posluchac co bedzie lepsze najwyzej zostane przy jednym wybiore miedzy kappa a dls :D tak wiec prosze o pomoc w skonstruowaniu skrzynki :)

[ Dodano: 2006-11-04, 15:44 ]
pomoze ktos? please

Powrót