• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Do ADMINA

Adminem nie jestem ale moge Ci powiedziec ze masz racje, to kiedys byl adres diyaudio.pl. A czy cos sie zmienilo??? chyba nie , nadal jest to nalepsza strona traktujaca ten temat w Polskim internecie ( zagranicznego nie znam).

Po prostu tamten serwer byl kijowy... Stwarzal tylko same problemy. Czasem \stronka i kilka dni nie dzialala...

Tak pytam bo myślałem ze stracili tamte dane które mieli na poprzedniej stronie, ja je mam wszystkie ( oprócz forum) ale skoro nie interesuje go to nic nieważne

[ Dodano: 2004-10-20, 20:17 ]
Jakby ktoś był zainteresowany artykułami które były na poprzedniej stronie to niech da znać to mu wyśle, posiadam także niezły zbiór schematów elektronicznych. Milej nocy 3maj cię się

Kocur, mam pare artykułów z konstrukcjami, które były na stronie przed zmianą servera.

to moze by tak to wszystko zebrac i wrzucic znow na stronke bo teraz za duzo na niej nie ma a fajnie by bylo znow ujrzec to co gdzies dawno zginelo

a mi to kij w taboret , dobrze jest , samemu brać sie do roboty a nie czytać stare artykuły, technologia idzie do przodu wiec trzeba tworzyc nowe patwnty własne a nie wy chcecie składac kolumny teraz w taki sposób jak igod to robił 10 lat temu ;) ...

Budzik, te artykuły wcale nie są takie stare.

[ Dodano: 2004-10-23, 12:20 ]
Jest nowy link :)

wiem o co chodzi , ale to i tak mi nic bo i tak potrafie sie porozumieć telepatycznie z największymi mózgami diyaudio wec poco mam czytać skoro wiem pierwszy co tam pisze ;p

Budzik, niektórzy nie potrafią sie porozumiewać telepatycznie, szczególnie nowi konstruktorzy, wiec pare starszych artykułów przydało by sie na sronkę.

Powrót