• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Do MODERATORA

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
Witam,

któryś z moderatorów usunął moje ogłoszenie o sprzedaży uniampa 150. Czy ta osoba mogłaby mi łaskawie wytłumaczyć, który punkt regulaminu złamałem :?: Tak samo działo się z ogłoszeniami o kupnie głośników wysokotonowych, zamieszczałem je dwa razy i dwa razy zostało usunięte, rzekomo również z powodu złamania regulaminu. Może by tak Moder usuwający takie ogłoszenie napisał w wątku, w którym zostało ono zamieszczone, co należy poprawić, a nie od razu usuwać je do kosza. Pozdrawiam tego wspaniałomyślnego człowieka.

moze nie dales na jaki czas ma byc wystawione to ogloszenie,to jest zazwyczaj glowny powod usuwania ogloszen

Zorientowałem się, ale dobrze by było, gdyby jednak Moderator podawał powód usunięcia ogłoszenia. To jest bardzo irytujące, jak pisze się takie ogłoszenie a za moment ląduje ono w koszu.

lol, miej pretensje do siebie a nie do moderatora, owszem forum male, ale po to jest regulamin aby go przestrzegac, a moderator nie musi wszystkich łaskawie informowac co jest zle.

Sam jestes lol.
Ludzie nie robcie tu drugiej elektrody, niedlugo nic nie bedzie mozna pisac i nie wiadomo bedzie kto jest moderatorem! czlowiek czlowiekowi wilkiem.

brencik napisał:
Ludzie nie robcie tu drugiej elektrody, niedlugo nic nie bedzie mozna pisac i nie wiadomo bedzie kto jest moderatorem! czlowiek czlowiekowi wilkiem.
nikt nikomu nie jest wilkiem ale po co ktoś ma się wysilać skoro Ty nie możesz się wysilić i zerknąć w regulamin który jest naprawdę zwięzły i nie ma dużo czytania...

brencik napisał:
Sam jestes lol.
Pisalem do ciebie?
Zamilcz wiec i wstydu oszczędź.
Dla mnie to wyglada jasno:
Nie znam/przestrzegam regulaminu, to moge miec pretensje tylko do siebie.

kaman777 napisał:
moze nie dales na jaki czas ma byc wystawione to ogloszenie,to jest zazwyczaj glowny powod usuwania ogloszen
to jest jedyny powod dla ktorych odrazu usuwamy ogloszenia - jak widac jestes tak leniwy ze nawet nie przeczytales tego
http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=8979

brencik napisał:
Ludzie nie robcie tu drugiej elektrody
usuwamy tylko tematy "nie etyczne" oraz obrazliwe - nikt nie ma zamiaru robic tutaj tego co sie dzieje na elektrodzie!
a ze tobie sie nawet nie chcialo przeczytac regulaminu po usunieciu pierwszego ogloszenia to nie moja wina

HeatheN napisał:
Pisalem do ciebie?
Zamilcz wiec i wstydu oszczędź.
a za takie zachowanie dostaje sie ostrzezenie wiec lepiej uwazaj co piszesz :!:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót