• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Do osób które grały w NFS underground

Reakcji
0
No własnie , czasem se w to pykam , nacjhętniej w Drag .. to chyba oczywiste i ciekawi mnie skąd takie kosmicznie niskie czasy w internecie ... jeśli ktoś grał niech sie pchwali ile wycisnał i jakim autem w dragu ... mój czas to 19.62 RX7 jak narazie

U mnie w szkole podobno już NFS Underground 2 ciągną, ale wydaje mi się, że to jeszcze nie wyszło... zobaczymy. Będzie tam podobno rozbudowane car audio:D Nie napiszę Ci czasu bo już dawno nie mam tej gry, ale męczyłem ją od grudnia chyba aż do marca. Bardzo mi się podobała:-) Ja chce Underground 2!!!:D

Adam_85, na emulu jest... zobaczymy co to za cudo ;]

Ja sie nie orientuje, mozna popykac w nfs:u przez net'a? Mozna by zrobic jakis maly konkurs ;]

Jakby był już NFSU2 to by release był dodany na stronkach typu emulek.com a takiego nigdzie nie ma. Z uwagi na listopadową premierę pragnę wam powiedzieć, że to co wasi koledzy ściągają z mule to na 200% fake. Ja też obrazy płyt swojego nfsu moge inaczej nazwać i niech naiwni ludzie ściągają.

p.s. a wiecie, że na emule mój kolega ściąga gta: san andreas wersją na kompa, która ma wyjść w III kwartale 2005 roku ;)

Richard Small, wersja ktora ja znalazlem jest sygnowana przez "osloskop.net", a jeszcze nie spotkalem fake z tym czlonem w nazwie.

Moj najlepszy czas na dragu to 20,55 sek. tez sie zastanawiam jak oni to robia bo chop jedzie mazda chyba rx7 ktora jest duzo gorsza od mojego nissana skyline i ma lepszy czas niz ja! a ja mam wszystkie perfect shift, na necie ogladalem kilka filmikow wlasnie i sie zburzylem tymi osiagami :[

SA to oszusci urzywajacy specjalnych programow !! np ma sie nieskonczone nitro itp sa nawet specjalne programy umozliwiajace wykrycie oszusta podczas wyscigu czy jakos tak :)))

Ja gralem w te gierce pare miechow temu i juz nie pamietam czasow. Mozna grac w internecie ale niestety tylko na serwerach EA (chyba) Bardzo mnie to zasmucilo bo chcialem ze szwagrem zagrac przez LAN.
Pozdro
Dexter

dla tych co niewierzą że rx7 jest super autko a taktyka jest jedna ,,, trzeba ruszać z 2 biegu i jak najszybciej rozpędzic sie do 350 hm na godzine uzywając nitra (3 poziomy nitra starcza)

a co do tych paseczkó któtre ukazują prędkosc czy prsyspieszenie to trzeba patrzeć z przyrużonym okiem szczególnie na przysieszenie .... bo w geirce jest inaczej niż to pokazuje sie w menu heh przykładem moze byc S2000 która jest szybsza na dragu od innych z lepszym przyspieszeniem w menu ;) taki lancer ma najlepsze przyspieszenie chyba w menu a na torze kiszka :D

Załączniki

• rx719.38.jpg
    rx719.38.jpg
    29.6 KB · Wyświetleń: 0
Ehh narobiles mi smaczku ;) Chyba wyciagne kierownice i popykam sobie troche.
Pozdro
Dexter

[ Dodano: 2004-09-20, 21:59 ]
No dobra to teraz konkurs na najlepszy DRIFT za jednym razem. Moj rekord to 88345. A mojego szwagra 112794 o_o
Pozdro
Dexter

mi kiedys udalo sie wyciagnac ponad 120 000 honda civic ciagle jadac na 2 biegu

[ Dodano: 2004-09-20, 22:05 ]
a moze jakies spotkania w nfs underground przeciez mozna garc przez game spy?

Powrót