• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Dobór subwoofera Honda Accord

Reakcji
0
Jak w temacie :) pomagam koledze robić CA , ale nie wiem jaki subwoofer dobrać ;( zależy mu na czymś małym zeby nie zajmowało dużo miejsca w bagażniku slucha bardziej muzyki rockowej , oczywiście w gre wchodza tez uzywki ;)
Cena do 500 zl max

radio zasilające: niestety oryginalne podlaczane przez konwerter

Jak małe to może Audio System HX8 SQ. Mam to w Alfie 156 sedan i nie mam na co narzekać. Ja wsadziłem głośnik w nadkole do obudowy z żywicy; coś koło 20 litrów BR. A i muzyka, której słucham to metal, więc podobnie :D

Wymiary i kształt chyba się do auta dopasowuje, a jak nie zależy na miejscu, to starczy najprostszy prostopadłościan zrobić. Jesteś waszmość na forum diy, a pytasz, że tak napiszę, o pierdoły, które albo można samemu założyć (kształt i wymiary) albo sprawdzić na internecie (litraż, cena, dostępność).

;) myślałem ze to jest juz jakas gotowa skrzynia , raczej kolega nie chciałby dorabiać skrzyni (brak czasu)

;) myślałem ze to jest juz jakas gotowa skrzynia , raczej kolega nie chciałby dorabiać skrzyni (brak czasu)

To kup gotową skrzynie od bassera lub podjedz do Pawła Kiliana i zobacz czy ma jakąś 8" na stanie i kup ten głośnik lub inny , może być nawet Pawłowy hicior ( nie naśmiewam się ! ) stx8" do rocka jak ulał tylko on w 15l CL

Ale jak to radio zasilające? sub będzie zasilany radiem?

a co nie da się ??

Powrót