• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Dobry sposób na rozklejenie(...) click here, new wontek!!

• Autor wątku Autor wątku durke
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
jak w temacie,macie jakies propozycje ??

Rozwaliłem juz z 10 traf ,teraz mam takie ladne,do przetworki,
moze jakis niemechamiczny sposób???

huh juz rozkleilem <mechanicznie>trafo dostało z młotka przez srubokret w miejsce łączenia rdzeniaaaa
:)

Gotowanie w wodzie czasem wystarcza. A jak nie to do piekarnika. Mikrofalowki nie radze :)

W mikrofalówce to będą ładne fajerwerki ;)

p.s. żeby się jakiś mądry nie znalazł i próbował coś takiego robić, bo można skończyć z zejściem śmiertelnym włącznie!!

bezpieczne :> jak mialem smiecy po szynce to iskry byly :D noi mama w sreberku próbowała zagrzac ale sie nie udalo :P

Proponuję niepotrzebną płytę CD na 2s do mikrofali.

Co do rdzenia, to u mnie gotowanie w wodzie nie pomogło. Piekarnik na max daje lepsze efekty. W ATXe są chyba ETD34, a trochę większe - ETD44 można dostać w sklepie coś za 4zł, także czasem nie warto się bawić.... no chyba, że masz ten problem co ja, sklep z małym asortymentem.

Zepsuty zasilacz można mieć za 5zł a oprócz trafka jeszcze tyle radości ;) radiatorki, szybkie diody, mosfety, kondensatorym, wentylator.

A na wolumenie sa te trafa ,ktos sie orientuje bo chyba słabo szukam??
ewentualnie moze znacie jakieś sklepy w:
Warszawie---Częstochowie---Katowicach---Tychach---Bielso-białej lub w Żywcu gdzie by mozna takie trafka nabyć???

Hoho daleko szukałem a blisko zanalazłem sa w AVT

Powrót