• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Dobrze zrealizowane albumy.

Reakcji
13
Witam.

Które albumy są waszym zdaniem dobrze zrealizowane, a które wręcz przeciwnie - kiepsko?
Interesuje mnie głównie muzyka rockowa, ale inne gatunki też mogą być.

Dla mnie przykładem dobrego brzmienia jest choćby Pink Floyd (spora część albumów), Rush (szczególnie Moving Pictures), im lepsze głośniki tym większe wrażenie na mnie wywiera, do tego jeszcze Dire Straits (Brothers In Arms), Led Zeppelin (choćby Physical Graffiti), Argent (In Deep, All Together Now, stare i jest trochę "szumu", ale dobre).

Muzyki nie słucham na podstawie jakości produkcji, ale jeśli coś jest słabo zrealizowane, to trochę irytuje...

Ostatnia edycja:
Ogólnie to nie moje klimaty ale zdarzało się słuchać trochę rocka, właśnie ze względu na genialne realizacje- Nirvana-Nevermind, Green Day-American Idiot.
Z muzyki "popularnej" Justin Timberlake-Justified, Drake-Nothing was the same, Nas-Stillmatic, Kendrick Lamar-Good Kid, M.A.A.D City... .

Powrót