Maxi Testy pod Philipsem fr996 (5x100) jednakze sa one robione na zamowienie, a nowy wlasciciel bedzie uzywal prawdopodobnie Y-440
irek Nie boje sie, ver 2.1 bedziem iala wbudowany parasol
ChomikKazdy z bokow pokryty jest jednym paskiem forniru wiec wyciagnie z paczki z "obrotem" nie mialo sensu. Zdaje Ci sie jezeli chodzi o biale czesci. Jest to orzech bez bejcy, tylko sam lakier. Opis w jaki sposob forniruje swoje konstrukcje jest na
www.audiomania.info
Nie bawilem sie w opis. To ma uzmyslowic mlodym audiomaniaka ze mozna zrobic na poczatek swojej zabawy bardzo przyzwoity zestaw glosniowy. Material plyta wiorowa 16mm, skrecana i klejona (jak zawsze u mnie). Brak wzmocnien bo przy tak niewielkiej konstrukcji i to otwartej wogole nie sa potrzebne.
Newborn Hmmm porownac. W sumie to nie ta klasa. Moje domowe zabawki zdecydowanie sa lepsze. Dysponuja nie zlym udezeniem chociaz musze przyznac, ze te male swoim brzmieniem naprawde pozytywnie mnie zaskoczyly.
Tato Muminka Podfrezowania nie podobaja mi sie zupelnie dlatego nie stosuje ich w swoich konstrukcjach (zlatwoscia moge je zastosowac bo mam kolege stolarza z nowoczesnym zapleczem maszynowym). Fotki wrzuce wieczorem. Tak rzeczywiscie wypracowalem sobie swoj styl i moje konstrukcje mozna rozpoznac

(i o to chodzi), chociaz w dleglych planach mam konstrukcje z lukami na bocznych plytach ale do tego musze przygotowac sie finansowo i technicznie (umiejetnosci).
schmeichelsopot A czemu nie?? Charakterystyka jest w miare liniowa z lekkim podbiciem przy 70Hz, a opoznienie na poziomie 12ms ktore pokazuje winISD nie wystepuje. Kolumny nadaja sie przy tmy do odtwarzania dynamicznej muzyki.
Dzieki za slowa uznania