No przemyślałem sprawę i pozostaje mi kolanko w takim razie...
Teraz pytanie - bo mam dwa b-r jeden pod drugim w jednej kolumnie (jeszcze nie mam, ale taki jest plan a rury już kupione). kolumna jest dość wysoka więc mogę umieścić jeden zaraz pod głośnikami, a drugi na samym dole. I teraz tak - ten z dołu na pewnie będzie zginał się do góry, a ten z góry może zginac sie do góry (ale wtedy będzie zaraz za głośnikami, czyli nie za dobrze, a może zginać się w dół w stronę pierwszego ale wtedy będzie dupa gdyż odległość wylotów skierowanych w swoją stronę to góra 20cm, może 30 jak by się uprzeć (hehe chyba że wymyśle w ten sposób jakiś inny typ obudowy :mrgreen: ). A poza tym nien weim czy to dobrze jak będą tak oddaleone od siebie b-r (40cm), ale to chyba nien ma znaczenia...?
Można jeszcze dać rurę jedną a grubszą, lecz wtedy będzie długa, a z tego co wiem to też nie dobrze jak rura jest dłuższa niż 30cm. Dobrze mówię?
To które rozwiązanie lepsze?
Dobra edit : oszukałem was, da radę jedną rurę do 30cm dł. dać. Tyle że już mam kupione te b-ry mniejsze. To co, zostać przy dwóch, czy kupić jeden większy?
[ Dodano: 2009-03-21, 17:38 ]
...widzę że skomplikowane pytania zadaje hehe :lol: